Idén sem marad el a kerékpárosok számára meghirdetett ügyességi verseny

2021. augusztus 12., csütörtök

Folytatva az előző évek hagyományát, az Erdélyi Kárpát Egyesület – Szatmárnémeti és a PRO Racers Sportklub a 20. Partiumi Magyar Napok keretében is meghirdeti a kerékpárosok számára kiírt ügyességi versenyt.

Az augusztus 21-én, azaz szombaton 9 és 13 óra között kétkeréken zajló családi megmérettetésnek ez alkalommal is a Kossuth-kert egyik utcácskája ad majd helyet. Az izgalmasnak ígérkező versenyre a helyszínen, a startpisztoly eldördülése előtti egy órában lehet majd regisztrálni. A szervezők olyan két fős csapatok jelentkezését várják, melyeket egy felnőtt, azaz anya, apa, nagymama vagy nagypapa, valamint egy 5 és 12 év közötti gyermek alkot, fontos azonban tudni, hogy egy gyerek csak egy csapatban versenyezhet, két különböző csapatnak tehát nem lehet tagja. 

A szervezők arra biztatnak minden jelentkezni vágyó kettőst, hogy időben érkezzenek a helyszínre, hisz az ügyességi próbán csak az első 30 páros küzdhet meg egymással az elismerését és a nyereményekért. A helyszínre viszont nem csak azokat várják, akik a bicikli nyergébe pattanva próbálják meg elhódítani a PMN legügyesebb bringásainak járó címet, hanem szeretteiket is, hiszen kétségkívül mindenkinek jólesik majd a pálya széléről érkező lelkes bíztatás.

A közös élmény, melyet valószínűleg még évek múlva is szívesen idéz vissza a család, minden bátor résztvevő számára garantált, viszont a legjobbakat e versenyben is díjazzák. A vetélkedőből értelemszerűen azok kerülnek ki győztesen, akik a legrövidebb idő alatt a legkevesebb hibát vétve teljesítik az akadályokkal bőven teletűzdelt pálya jelentette kihívást. A legügyesebb kerekezők nem mindennapi teljesítményét oklevéllel ismerik el, és a CASCO cég jóvoltából az első öt helyre bekarikázó csapatot profi bukósisakokkal is megajándékozzák.