Concurs pentru iubitorii ciclismului

2021. august 12., joi

Continuând tradiția anilor precedenți, Asociația Carpatină Transilvană – Satu Mare și Clubul Sportiv PRO Racers va organiza în cadrul celei de-a 20-a ediții a Zilelor Culturale Partium concursul de dexteritate pentru cicliști.

Concursul destinat familiilor, va avea loc sâmbătă, 21 august, între orele 09.00 și 13.00 pe una dintre aleile special amenajate din Grădina Romei. Înscrierile la competiție se pot face la fața locului cu o oră înaintea startului. Sunt așteptate echipe formate dintr-un adult (mamă, tată, bunică, bunic) și un copil cuprins între vârsta de 5 și 12 ani. Participanții se pot înscrie doar într-o singură echipă.

Organizatorii îi invită pe doritori să ajungă din timp la fața locului , deoarece doar primele 30 de echipe pot concura pentru locurile cu premii. La eveniment, sunt așteptați și suporterii echipelor, pentru asigurarea unei atmosfere în care merită depus tot efortul de către concurenți.

Această experiență va fi, probabil, o amintire frumoasă chiar și peste ani de zile, nemaivorbind despre premiile oferite celor mai abili participanți. Câștigătorii competiției vor fi, firește, cei care trec pista în cel mai scurt timp și cu cele mai puține greșeli. Cei mai abili cicliști vor fi recompensați cu diplome de participare, iar echipele clasate pe primele cinci locuri vor fi premiate cu căști profesionale de ciclism oferite de firma CASCO.