Humor-pirulák a 21. Partiumi Magyar Napokon

2022. augusztus 2., kedd

A nevetés az egyik legjobb gyógyír a problémákra, olyan gyógyszer, amelynek még mellékhatása sincs. Legyen szó felhőtlen kacagást előidéző, szarkasztikus vagy netán provokatív humorról, mind jó ellenszere lehet a problémáknak. Jól tudják ezt a 21. Partiumi Magyar Napok szervezői is, ezért két egymást követő napra is előkészítették a humor-pirulát!

Augusztus 19-én, pénteken délután 18 órától a szatmáriak által igen kedvelt Szomszédnéni Produkciós Iroda tagjait üdvözölhetik a Kossuth-kertbe kilátogatók, a Partiumi Borudvarban felállított Electro Center színpadon. 

Ma már kevesen tudják, hogy a Szomszédnéni társulatban eredetileg hárman voltak. Szatmárnémetiben egy olyan különleges előadást mutatnak be a fiúk, amelyben a legújabb poénjaik mellett felelevenítenek néhányat a legviccesebb háromszereplős jeleneteikből is, természetesen hárman. A színpadot a Szatmárnémeti Harag György társulat színészével, Orbán Zsolttal osztják meg, akit már ismerősként fogadhat a közönség. Legújabb humorestjükben azokat a névtelen hősöket is ünneplik, akiket nap mint nap idegesítenek, bosszantanak és irritálnak olyanok, akik amúgy is „nem azért mondták”.

Egy nappal később, augusztus 20-án délután 18-tól pedig egy igazi nagyágyú, Fábry Sándor érkezik Szatmárnémetibe. Fábry Sándort talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen mindannyian jól ismerjük a televízióból. A magyar író, humorista, műsorvezető, érdemes és kiváló művész, dramaturg szerteágazó művészetét a kitűnő verbális és kommunikatív képességeire alapozza, és azt sajátos egyedi humorral fűszerezi. Biztosan nem okoz csalódást a szatmári közönségnek!

 

A jókedv és a felhőtlen nevetés támogatója az ArniSol Kft.!