Atelier de pictură pe mobilă la Zilele Culturale Partium!

2021. august 12., joi

Te-ai gândit să îți decorezi mobilierul cu picturi, dar nu ai avut încă curajul necesar? Ai în casă scaune, mese, noptiere, sau chiar umerașe care ar merita să își recapete vechea strălucire? În cadrul Zilelor Culturale Partium din acest an, vă așteptăm la un mic atelier de pictură pe mobilă care oferă posibilitatea de a redecora piesa preferată de mobilier în timp ce specialiștii îi vor învăța, pe cei interesați, bazele și micile trucuri ale picturii pe mobilă.

Organizat de Inițiativa Maghiară pentru Tineret Satu Mare și Cochet Home Decor, workshopul va avea loc pe 22 august, începând cu ora 12.00, în Grădina Romei. La eveniment sunt invitate persoane creative care doresc să încarce cu suflet unele piese de mobilier dragi sufletului lor.

Dacă crezi și tu că mobilierul antic și vintage poate oferi o nouă șansă estetică a succesului decorațiilor interioarele moderne de azi, locul tău este aici!” – este mesajul organizatorilor. În cadrul acestui atelier de pictură pe mobilă, participanții vor învăța elementele de bază ale picturii pe mobilă, procesul de pictură antică pe piesa de mobilier pe care o aduc cu ei, iar în câteva ore se pot întoarce acasă cu un obiect nou! Participanții vor putea încerca, de asemenea, o vopsea profesională de cretă, marca Annie Sloan Chalk Paint™, o vopsea mată cu efect de catifea, compatibilă cu aproape orice suprafață, eliminând necesitatea de șlefuire. Vopseaua este foarte ușor de utilizat, se răspândește extrem de bine, nu picură și este ecologică!

Participarea la workshop este gratuită. Toți cei interesați sunt rugați să urmărească linkul, în curând accesibil,www.facebook.com/mikszatmarnemeti de pe pagina de Facebook al Inițiativei Maghiare pentru Tineret Satu Mare.