Szűrők
Téma szerinti szűrés
Helyszín szerinti szűrés

Program

 1. 21
  miercuri
 2. 22
  joi
 3. 23
  vineri
 4. 24
  sâmbătă
 5. 25
  duminică
 1. 2019. august 21., miercuri


  Koncert, Zene

  A Koszika & The HotShots felvillanyozó eklektikusságával egyedülálló színfolttá muzsikálta magát Erdély zenei palettáján. Sokszínű muzsikájuk felölel saját daloktól a népdalfeldolgozásokon keresztül a funkig jazz elemeket, reggae-t, discot, vagy akár drum and bass-t, és folyamatosan új elemekkel bővül. Saját dalaik és feldolgozásaik is hűen tükrözik a zenekar tagjainak változatos ízlését. A zenekar összetétele a következő: Koszorus Krisztina “Koszika” – ének, Szász Csaba - gitár, Zonda Attila - basszusgitár, László Cristina - billentyűs hangszerek, ének, Éltes Áron - szaxofon és Asztalos Zsolt - dobok. A zenekar számos díj nyertese, énekesnőjüket pedig háromszor illették “Legjobb énekes” díjjal az ország jazzversenyein. Kihagyhatatlan LIVE koncertélmény!
 2. 2019. august 22., joi


  Sport és szabadidős
  Both Katalin Sportterem

  Ingyenes alakreform! Edzés Rubint Rékával és életmód előadás Schobert Norberttel.
 3. 2019. august 23., vineri


  Koncert
  Kisszínpad, Kossuth kert

  "Alternatív és Pop-Rock zenekar vagyunk,imádjuk a metált a jó közönséget és a hosszú zoknikat. Feldolgozásokkal és saját számokkal készülünk az idei PMN-re méghozzá, hegedűvel megspékelve."  
 4. 2019. august 24., sâmbătă


  Zene
  Yoda

  Smoothnoise (aka Henter Hunor) 2010-es esztendő derekán döntött úgy, hogy a vizuális művészetének múzsáját, a zenét elkezdi tanulmányozni mélyebben. A zenélés ezen műfaja élete vizuális részének kiegészítő auditív kelléke. Általában azokat az igényes elektronikus zenéket részesíti előnyben, melyekből nem hiányoznak az instrumentális hangzások, a hidegrázó vokalitás, valamint az erős, tört ütemek és a mély basszusok sem. Smoothnoise dj setjei voltak már hallhatók eddigi évek során az Electric Castle fesztivál színpadain. Továbbá játszott még a világ 100 legjobb klubjai közt előkelő helyet elfoglaló kolozsvári MIDI Club-ban is. Sepsiszentgyörgy városának is visszatérő meghívottja. Mindezek mellett számtalan egyetemista buliban és silent party maratonokon bizonyította egyediségét és rátermettségét. zenei stilusok: bass house, jackin house, garage, 2step, breaks, drumandbass  

  Koncert
  Kossuth kert, Nagyszínpad

  A The Minds egy pécsi zenekar melynek 2011-es alapításakor cél volt a saját dalok szerzése, magyar és angol nyelven egyaránt és mindaz, amit egy ambiciózus zenekar táplál magában a jövőjéről. A zenekar számos városban, fesztiválon, klubban adott és ad koncertet, határon innen és túl, valamint több, ismert hazai együttes előtt is játszott már előzenekarként, úgy, mint a Hooligans, Neoton,Charile, Piramis, vagy az Anna And The Barbies. A The Minds a koncertjein saját szerzemények mellett előszeretettel nyúl vissza a 70-80-as évek ismert dalaihoz. Tagok: Temesi Zsolt - ének, gitár, Rébék-Nagy András - billentyű, vokál, Kiss Balázs - basszusgitár, vokál, Brassói Attila - dobok, vokál
 5. 2019. august 25., duminică


  Koncert

  Az énekes trió és kísérő zenekara az 1930-as, 40- es évek híres amerikai többszólamú dalait dolgozza fel. A csapatot olyan ragyogó, nemzetközileg is díjazott énekesnők alkotják, mint Munkácsy Eszter, Nagy Lili és Szász Ágnes. Céljuk az, hogy ezt a régi, már-már elfeledett stílust megismertessék a közönséggel. Műsoruk hűen idézi meg a múlt század közepének zenei világát, a korra jellemző megjelenésbeli elemekkel ötvözve.

  Koncert
  Kossuth kert

  "Zenekarunk 2017 őszén alakult. Hamar megvolt az összhang, mások dalait könnyen magunkévá tettük, ezért gyorsan arra a meggyőződésre jutottunk, megalkothatnánk a saját világunkat. Az elhatározást tett követte: azóta is buzgón gyártjuk az újabb és újabb Térerő számokat, amelyekből már hatot rögzítettünk stúdióban, háromhoz pedig videóklip is született. Év végére tervezzük egy nagylemez kiadását, és addig is további vizuális élményekkel gazdagítjuk a repertoárt. Alig várjuk, hogy megosszuk a közönséggel, veletek mindazt, ami a szívünkből-lelkünkből életre, dallamra kelt. Stílusunkat eklektikus pop-rock-ként lehetne jellemezni: napfényes, színes, hangulatos, és ami a legfontosabb, a miénk."

  Koncert
  Ausshopping

  A Partiumi Magyar Napok egy igazi nagyágyúval, a magyar rockszféra ikonikus alakjával tér vissza 2019-ben. A rendkívülinek ígérkező Ákos koncert augusztus 25-én, 21 órától fog kezdődni, s ez koronázza majd meg az idei PMN programsorozatát. A nézők egy fergeteges koncert-élményben részesülhetnek majd, mivel nem csak Ákos maga látogat a városunkba, hanem az egész, közel ötven főt számláló stábja is elkíséri. A professzionális hangtechnika és a fénytechnika, a makulátlan minőségű hangosítás, a fergeteges hangulat és Kovács Ákos lelket és szívet megrengető előadása kétségtelenül egy egyedülálló élménnyel szolgál majd a közönségnek, így az említett napot mindenképp érdemes bejegyezni a naptárba.

Stimați vizitatori,
În acest an, vom organiza cea de-a 17-a ediție a Zilelor Culturale Partium,
cel mai important eveniment cultural al maghiarilor din Satu Mare.
Suntem mândri de faptul că evenimentul, ceea ce s-a desfășurat încă
din primul an într-o atmosferă familială, a devenit azi, unul
care atrage mii de participanți și este cunoscut pe plan național.

Continuând tradiția edițiilor precedente, organizatorii așteaptă publicul
de pretutindeni cu evenimente și concerte de calitate.

VĂ AȘTEPTĂM!