TARR Beton színpad - Új Központ

 

 

(Foto: Czinzel László)

Szatmárnémeti új főtere

Az új központot eredetileg a régi központ - a Főtér (Libertății) - helyére tervezték, azonban ez az elképzelés megváltozott. A tervező megőrizte a város régi főterét, így az újratervezés során a Szamos is központi szerephez jutott. (Bővebben: Póti Orsolya/szatmar.ro)

Ez a viszonylag nagy tömegek befogadására képes tér az utóbbi években egyre kisebbnek bizonyul a PMN nagykoncertjei alkalmával.

OMEGA

vasárnap, 2017. augusztus 27. 21:00

Az idei PMN legjobban várt koncertje ismét több tízezres tömeget fog megmozgani, Szatmár megyéből és más régiókból is érkeznek majd rajongók. Hosszú évek kihagyása után ismét az új központban fog dübörögni a Petróleum lámpa, felcsendül a Gyöngyhajú lány és felröppen a Fekete pillangó: jönnek a régi csibészek, Szatmárra érkezik Magyarország és a rock and roll “legöregebb” zenekara, az Omega. Méltó befejezése az egy hetes színvonalas programsorozatnak.

GESZTI: Létvágy

péntek, 2017. augusztus 25. 20:00

A 16. Partiumi Magyar Napok egyik sztárfellépője és üde színfoltja Geszti Péter Létvágy nevű produkciója lesz, akik augusztus 25.-én az új központi Tarr Beton színpadra hozzák el a “Gesztiség 51 árnyalatát". A Rapülők zenekar, a Jazz+Az formáció és a Gringo Sztár után GESZTI néven újabb zenei projektjét indítja útjára Geszti Péter. „Benne van minden, ami én vagyok, egyszerre retro és egyszerre mai” - nyilatkozta a művész.

A Dinu Lipatti Filharmónia szabadtéri koncertje

csütörtök, 2016. augusztus 25. 19:30

Műsoron Ziehrer, Grieg, Hellmesberger, Lehár, Strauss, Sousa, Koschat, Heia. Vezényel Franz Lamprecht. Szólista Carmen Gurban (szoprán)

István a király - rockopera, koncertváltozat

István a király
szombat, 2016. augusztus 20. 20:30

István, a király Szatmárnémetiben

Beszélgetés Buzogány Béla színművésszel, a Mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház igazgatójával.

Oldalak