Gemelli színpad - Kossuth-kert

REPUBLIC koncert

vasárnap, 2017. augusztus 27. 18:30

 Ha minden héten koncertezne Szatmárnémetiben, mindegyik teltházas lenne – egyszerű ennek az oka: nincs még egy olyan magyar zenekar, amelynek ennyi slágerét ismernék, szeretnék a szatmáriak: felnőttek, időskorúak és fiatalok egyaránt. Bódi László „Cipő” halála után, pár évnyi útkeresés végén a Republic magára talált, maguk éneklik az örökzöld dalokat, amelyek így is remekül szólnak. Minden idők egyik legnépszerűbb magyar zenekara vasárnap 18.30-tól lép fel a Kossuth kertben.

Dér Heni koncert

vasárnap, 2017. augusztus 27. 17:00

Dér Heni 2013-ban döntött úgy, hogy szólókarrierbe kezd, amelynek első slágere a Turn It Up volt, amelyből videoklip is készült. Dalát az első héten 160 ezren töltötték le. Második kislemeze az Ég veled! még ennél is nagyobb sikert aratott, hiszen első lett a rádiók játszási listáján, de nemcsak a dal dübörög az összes országos és helyi rádióban, de a dalra készített klip is óriási sikerrel szerepel a tévékben és az összes videó megosztó csatornán.

Operettparádé

vasárnap, 2017. augusztus 27. 16:00

Operettparádé
A debreceni Opera művészeinek előadása.

Ed Philips and the Memphis Patrol

szombat, 2017. augusztus 26. 22:30 - 23:45

Felrobban a színpad, felráz a zene!

Az Elvis Live! - Ed Philips and the Memphis Patrol legénysége, színpadra viszi Elvis Presley legdögösebb dalait egy Európában teljesen egyedülálló imázzsal és energiával. A nemzetközi hírű magyar rock and roll előadóművészek/ zenészek szuperprodukciója egyedi és látványos színpadképpel és show elemekkel eleveníti fel Elvis Presley mindenki által ismert slágereit!

Oldalak