Farmacenter színpad - Református Gimnázium udvara

Farmacenter színpad - Református Gimnázium udvara

Vívás bemutató

kedd, 2017. augusztus 22. 20:30

Vívás bemutató a Szatmárnémeti Vívó Sportklub szervezésében.

Children of Distance

csütörtök, 2017. augusztus 24. 21:00

Az idei Partiumi Magyar Napok programjában a fiatalok által legjobban várt koncert a Children of Distancé. Több magyarországi zenei díj és elismerés után, többmilliós Youtube-nézettséggel és félmilliós facebook-rajongótáborral büszkélkedhet a zenekar.

Balkan Fanatik

szerda, 2017. augusztus 23. 21:00

Augusztus 23.-án, szerdán 21 órától Magyarország és a rádiók nagy kedvence, a Balkan Fanatik koncertje kelti életre a várost, akik a Széchenyi utcai színpad elé várják a világzene kedvelőit. A 2002-ben alakult formáció célja zenei kultúrák, stílusok megismertetése a hazai mellett a nyugati hallgatósággal is, ezért dalaik több nyelven is megszólalnak. A hip-hop-electro - worldmusic duó (Yorgos és Lepe) a hangfelvételeken és a koncerteken népes előadóművész-sereggel egészül ki.

Nagy Norbert operaénekes koncertje

kedd, 2017. augusztus 22. 21:00

Városunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, Nagy Norbert jelenleg Olaszországban él és egy ottani zeneakadémián oktat, a Városnapi ünnepségen és testvérvárosaink színpadain is méltóan képviselte Szatmárnémetit. Augusztus 22-én, kedden szimfonikus koncerttel kedveskedik a szatmári közönségnek. Az opera, operett és a klasszikus zenék egyvelege egyedülálló hangulatot fog varázsolni a Széchenyi utcai színpadra!

Oldalak